Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä palveluvastaavaa siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Kouvolaan. Työ on osa-aikainen/määräaikainen 9kk. Työtä tehdään osa-aikaisesti kahdessa vuorossa maanantaista-sunnuntaihin. Työ sisältää pullonpalautus-ja kärrihuoltoa sekä myymäläsiivousta sekä yhdistelmäkoneen-ja
kärrikoneen käyttöä.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Kokemus siivoustyöstä ei ole välttämätön, koska annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme riittävää suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä haethan paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3225

Lisätietoja tehtävästä antaa satu.veijalainen(at)sol.fi

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy Sijainti: 45100 KOUVOLA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: satu.veijalaine(at)sol.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 01:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45100 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

187 424 628 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 647 318 € -63 %

Henkilöstö

7 423 214

Liikevoitto-%

1 % -75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja myymäläkohteeseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola , osoitteessa 45100 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa