Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme palveluvastaavaa vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen kiinteistösiivoukseen Oulun keskustan alueella. Kohteita on 5 ja ne sijaitsevat 2 km säteellä toisistaan. Työtä tehdään ma-pe aamuvuorossa (n. klo 6 alkaen) ja työtunteja kertyy 25 - 31 h / vko.

Olethan reipas ja iloinen asiakaspalvelija ja kestät vaihtelevatkin olosuhteet. Olet tarvittaessa joustava ja pitkäjänteinen, sekä pystyt työskentelemään yksin ja suunnittelemaan työsi omatoimisesti. Kokemus siivoustyöstä on suotavaa, mutta annemme kattavan perehdytyksen tehtävään ja työalueisiin. Toivomme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3193

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy, Oulu Sijainti: 90100 OULU Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Oulun toimiston rekryvastaava arkisin klo 9-15 p. 040 832 2658. Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3193 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

187 424 628 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 647 318 € -63 %

Henkilöstö

7 423 214

Liikevoitto-%

1 % -75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Oulu. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa