Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme kolmea (3) aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä palveluvastaavaa siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Tampereen keskustaan. Työ on vakituista, osa-aika-työtä. Työajat sijoittuvat ma- su välille; aamutyö klo 06.00 - 9.00 (-10) väliselle ajalle. Iltavuorot, vaihtelevasti klo 16.30 La ja su vuorot vaihtelevasti, aamut klo 6.00- alk. Iltavuorot tapahtumien mukaan. Vko-tunnit n. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Tampere johto/koordinointi Tampere osa-aikatyö johto/koordinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava Tampere, osa-aikainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Tampere. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 79 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus