Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavaa siivoustyöhön Pälkäneellä sijaitsevaan asiakaskohteeseemme. Työvuorot ma - su aikana noin 1-5 vuoroa viikossa kello 08.00-17.00 aikana. Eduksi katsomme aikaisemman siivouskokemuksen. Olethan luonteeltasi oma - aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sekä ahkera ja pystyt työskentelemään nopeatempoisessa ja vaihtelevassa ympäristössä. Hakijalla tulee olla hyvä paineensieto- sekä organisointikyky. Tehtävä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto/koordinointi Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere johto/koordinointi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava siivoustehtäviin, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Tampere. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 83 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus