Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavaa siivoustyöhön Pälkäneellä sijaitsevaan asiakaskohteeseemme. Työvuorot ma - su aikana noin 1-5 vuoroa viikossa kello 08.00-17.00 aikana. Eduksi katsomme aikaisemman siivouskokemuksen.

Olethan luonteeltasi oma - aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sekä ahkera ja pystyt työskentelemään nopeatempoisessa ja vaihtelevassa ympäristössä. Hakijalla tulee olla hyvä paineensieto- sekä organisointikyky. Tehtävä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten odotamme hakijalta riittävää suomen kielen taitoa. Hakijalla tulee olla myös ajokortti ja oman auton käyttö mahdollisuus kohteen sijainnin vuoksi. (Sappee )

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy, Tampere Sijainti: Tampellan Esplanadi 5, 33100 TAMPERE Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoa sinulle antaa tehtävästä sähköpostilla emmi.paivarinta@sol.fi Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=2302 Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampellan Esplanadi 5, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

187 424 628 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 647 318 € -63 %

Henkilöstö

7 423 214

Liikevoitto-%

1 % -75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava siivoustehtäviin, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Tampere. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampellan Esplanadi 5, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 29 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa