Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavaa osa-aikaiseen siivoustyöhön Leppävirralle. Työ sisältää monipuolisia siivoustehtäviä. Tehtävä on vakituinen.

Olethan asiakaspalveluhenkinen sekä aurinkoinen persoona. Reipas työote ja työtä pelkäämätön asenne ovat valttia. Kokemus siivoustyöstä on ehdottomasti plussaa, mutta tehtävään annetaan huolellinen perehdytys. Työkokemus katsotaan eduksi.
Tehtävä sisältää erilaisia asiakaspalvelu tilanteita joten toivomme hakijoilta riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Kalevo, p.0400 234 459.

Iloinen työntekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Tehtävään hakeminen sähköpostilla, jaana.kalevo@sol.fi.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy, Varkaus Sijainti: Leppävirta, 71470 ORAVIKOSKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jaana Kalevo, puh. 0400 234 459, jaana.kalevo@sol.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Leppävirta, 71470 ORAVIKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

187 424 628 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 647 318 € -63 %

Henkilöstö

7 423 214

Liikevoitto-%

1 % -75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Varkaus. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Leppävirta , osoitteessa Leppävirta, 71470 ORAVIKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 42 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus