Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivisia palveluvastaavia siivoustyöhöön. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h / vko). Työtä tehdään maanantaista lauantaihin iltaisin /yö. Tehtävä sisältää elintarviketeollisuuden siivousta, sijaitsee Juvalla, joten sopii hyvin paikalliselle tai oman auton käyttömahdollisuuden omaavalle.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sekä ahkera työntekijä, joka kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Kokemus siivoustyöstä on suotavaa, mutta annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäväään. Toivomme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella palveluesimies Minna Mesiäislehto, 040 3582518 tai sähköpostitse minna.mesiaislehto@sol.fi

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy Sijainti: Yrittäjänkatu 15, 50130 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palveluesimies Minna Mesiäislehto, 040 3582518 tai s-posti: minna.mesiaislehto@sol.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Yrittäjänkatu 15, 50130 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

187 424 628 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 647 318 € -63 %

Henkilöstö

7 423 214

Liikevoitto-%

1 % -75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu toimisto- tai laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli , osoitteessa Yrittäjänkatu 15, 50130 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 34 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa