Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme kahta kiinteistöhoitajaa Varkauteen /Leppävirralle. Työ on osa-aikainen. Työ sisältää monipuolisia kiinteistönhuollon tehtäviä ulkoalueiden hoidosta teknisiin huoltotehtäviin. Myös päivystys sisältyy työtehtäviin.

Olethan asiakaspalveluhenkinen sekä aurinkoinen persoona. Reipas työote ja työtä pelkäämätön asenne ovat valttia. Työkokemus, kiinteistöpalvelualan koulutus ja koneajotaito katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön.
Tehtävä sisältää erilaisia asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme hakijoilta riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Kalevo, puh. 0400 822 5117.

Iloinen työntekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Tehtävään hakeminen sähköpostilla, jaana.kalevo@sol.fi.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy, Varkaus Sijainti: Varkaus / Leppävirta, 78200 VARKAUS Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaisesti Yhteystiedot: Jaana Kalevo, Puh: 0400234459, jaana.kalevo@sol.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Varkaus / Leppävirta, 78200 VARKAUS

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

187 424 628 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 647 318 € -63 %

Henkilöstö

7 423 214

Liikevoitto-%

1 % -75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Varkaus. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus , osoitteessa Varkaus / Leppävirta, 78200 VARKAUS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa