Duunitori suosittelee
LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

Etsimme oma-aloitteista palveluvastaavaa aulavartijaksi Pääkaupunkiseudulle. Työ on osa-aikainen (60-120t/ 3 vko) ja vakituinen. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja perjantain välille päiväsaikaan. Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi asiakaspalvelu ja opastus.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Tehtävä edellyttää suomenkielentaitoa, kokemusta aulavartioinnista sekä voimassaolevaa vartijakorttia. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä hyviä it-taitoja. Palkka määräytyy vartiointialan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit työstä, haethan paikkaa nopeasti osoitteessa: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3189, Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa Tommi Rautio tommi.rautio(at)sol.fi tai 0406428102.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy Sijainti: 00580 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: ommi Rautio tommi.rautio(at)sol.fi tai 0406428102. Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3189 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 01:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00580 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

187 424 628 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 647 318 € -63 %

Henkilöstö

7 423 214

Liikevoitto-%

1 % -75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aula- ja paikallisvartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00580 - Helsinki , osoitteessa 00580 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa