Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yhdistelmätyöntekijä Hakuaika:21.10.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Savo, Iisalmi Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallemme IisalmeenYhdistelmätyöntekijää, keittiö ja siivouspuolelleTyöt ovat tällä hetkellä pääsääntöisesti eri päiväkoti / koulukohteissa. Työaikasi olisi arkisin klo 7.00-18.00 välisenä aikana.Sinulla on kokemusta niin ravitsemistyöstä kuin laitoshuoltajan työstäkin. Sinusta molemmat työt ovat mukavia ja pidät siitä, että työtehtäväsi vaihtelee ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Iisalmi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kiuruvesi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lapinlahti ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Maaninka ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pielavesi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sonkajärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vieremä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Iisalmi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kiuruvesi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lapinlahti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Maaninka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pielavesi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sonkajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vieremä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmätyöntekijä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 29.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 219 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus