Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Yhdistelmätyöntekijä

Hakuaika:

21.10.2016 mennessä

Sijainti:

Pohjois-Savo, Iisalmi

Työsuhteen laatu:

Keikkatyö

Työsuhteen luonne:


Haemme asiakkaallemme Iisalmeen

Yhdistelmätyöntekijää, keittiö ja siivouspuolelle

Työt ovat tällä hetkellä pääsääntöisesti eri päiväkoti / koulukohteissa. Työaikasi olisi arkisin klo 7.00-18.00 välisenä aikana.

Sinulla on kokemusta niin ravitsemistyöstä kuin laitoshuoltajan työstäkin. Sinusta molemmat työt ovat mukavia ja pidät siitä, että työtehtäväsi vaihtelee ja kunnioitat kumpaakin toimialaa. Tehtävä edellyttää, että sinulla on kokemusta kummastakin työtehtävästä. Haluat tulla meille SOLille aurinkoiseen joukkoon ja palvelemaan asiakkaitamme iloisella asenteella!

Työhön vaaditaan alan koulutus tai kolmen vuoden työkokemus. Lisäksi sinulla täytyy olla voimassa hygieniapassi. Salmonellatodistusta pyydämme myös toimittamaan.

Lisätietoja Kirsi Korkalainen +358 40 131 6531

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Iisalmi Työajat: keikkatyö Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=2806 Ilmoitus jätetty: 29.07.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Iisalmi

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmätyöntekijä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 29.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 178 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa