Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Vuoropäälliköitä BURGER KING® Mäntsälä

BURGER KING® / co Restel

Mäntsälä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuorovastaavaa hotellisiivoukseen Hakuaika:05.11.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Työsuhteen laatu: Vakituinen osa-aikainen Työsuhteen luonne:Haemme kahta vakituista vuorovastaavaa hotelliympäristöön Ouluun. Vuorovastaavan työtehtäviin kuuluu mm. laadunvalvonta, työntekijöiden perehdyttäminen, töiden järjestely sekä osallistuminen käytännön siivoustyöhön. Molemmissa kohteissa työtä tehdään ma-su työvuorolistan mukaisesti ja tunteja keskimääräisen viikkotyön mukaan 80-150 h / 4 vkoa. Toisessa kohteessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tyrnävä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Utajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hailuoto siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ii siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kempele siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Liminka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lumijoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Muhos siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pudasjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaavaa hotellisiivoukseen, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus