Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Vuorovastaavaa hotellisiivoukseen

Hakuaika:

05.11.2016 mennessä

Sijainti:

Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Työsuhteen laatu:

Vakituinen osa-aikainen


Työsuhteen luonne:


Haemme kahta vakituista vuorovastaavaa hotelliympäristöön Ouluun. Vuorovastaavan työtehtäviin kuuluu mm. laadunvalvonta, työntekijöiden perehdyttäminen, töiden järjestely sekä osallistuminen käytännön siivoustyöhön. Molemmissa kohteissa työtä tehdään ma-su työvuorolistan mukaisesti ja tunteja keskimääräisen viikkotyön mukaan 80-150 h / 4 vkoa. Toisessa kohteessa vuorovastaavan tehtäviä on pääasiassa viikonloppuisin ja arkena työ sisältää kerroshoidon tehtäviä, työvuorot ovat klo 8-16 välisenä aikana, kun toisessa kohteessa työtä tehdään 8-18 välisenä aikana. Siivousalan koulutus tai kokemus kerroshoidon työstä katsotaan eduksi ja hakijalta toivotaan erinomaista suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä, kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Oulun toimiston rekryvastaava arkisin klo 9-15 puh. 040 832 2658.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Oulu Työajat: vakituinen osa-aikainen Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 05.11.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaavaa hotellisiivoukseen, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 181 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa