Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Työntömastotrukinkuljettaja

Hakuaika:

30.10.2016 mennessä

Sijainti:

Uusimaa, Tuusula

Työsuhteen laatu:

Määräaikainen osa-aikainen


Työsuhteen luonne:


Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 11 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme

TYÖNTÖMASTOTRUKINKULJETTAJIA Tuusulan alueelle

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville kahteen vuoroon ja viikonlopuille. Työ sisältää hyllytystä, aktiivipaikkojen täyttöä ja täyslavakeräilyä.

Omaat aurinkoisen asenteen sekä riittävän fyysisen kunnon varastotyöhön. Aikaisempi kokemus varastotyöstä ja työntömastotrukin sujuva käyttökokemus edellytetään. Työturva- ja trukkikortit katsotaan eduksi.

Olet oma-aloitteinen, sitoutunut ja itsenäinen työntekijä. Olet työotteeltasi aktiivinen ja sinulla on oikea asenne työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja fyysisen työn mukavassa asiakasyrityksessä. Täytä hakemuksesi huolellisesti ja liitä mukaan CV:si.

Lisätiedot: matias.matikainen@sol.fi

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Tuusula Työajat: määräaikainen osa-aikainen Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3136 Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tuusula

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työntömastotrukinkuljettaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula , osoitteessa Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 181 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa