Duunitori suosittelee
Kesämestareita/Työnjohtoharjoittelijoita

Värväämö Oy

Helsinki

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Helsinki

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työnjohtaja metalliteollisuuteen Hakuaika:31.10.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Pohjanmaa , Seinäjoki Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Haemme asiakasyrityksellemmeTYÖNJOHTAJAAHakemamme henkilön tehtäviin kuuluvat muun muassa metalliteollisuuden työnjohtotehtävät sekä työnjohdollisena tukena toimiminen.Hakijalta toivotaan asiakaspalvelutaitoja, kokemusta ja näyttöä metalliteollisuuden eri valmistusmenetelmistä sekä asennuskokemusta.Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Ilmajoki työnjohtajat Jalasjärvi työnjohtajat Kauhava työnjohtajat Kuortane työnjohtajat Virrat työnjohtajat Lapua työnjohtajat Seinäjoki työnjohtajat Isokyrö työnjohtajat Kihniö työnjohtajat Alavus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Ilmajoki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Jalasjärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kauhava maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kuortane maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Virrat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Lapua maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Seinäjoki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Isokyrö maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kihniö maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Alavus johtajapositiot Ilmajoki johtajapositiot Jalasjärvi johtajapositiot Kauhava johtajapositiot Kuortane johtajapositiot Virrat johtajapositiot Lapua johtajapositiot Seinäjoki johtajapositiot Isokyrö johtajapositiot Kihniö johtajapositiot Alavus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Ilmajoki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Jalasjärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kauhava työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kuortane työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Virrat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lapua työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Seinäjoki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Isokyrö työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kihniö työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Alavus työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja metalliteollisuuteen, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 181 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus