Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Trukki- / koneasentaja Hakuaika:06.11.2016 mennessä Sijainti: Keski-Pohjanmaa , Kokkola Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme Suomen Konetalo Oy:lle Kokkolan talousalueelleTrukki- / koneasentajaaJos olet reipas, omatoiminen, joustava raskaan työn tekijä. Olet asiakaslähtöinen ja omaat positiivisen asenteen, kykenet itsenäiseen kenttätyöhön ja venymiskykyäsi testataan lähes päivittäin. Tulet toimeen englannillasi sekä ruotsillasi ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kalajoki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kruunupyy koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Luoto koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Halsua koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kannus koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kaustinen koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kokkola koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lestijärvi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Toholampi asennus, huolto ja puhtaanapito Kalajoki asennus, huolto ja puhtaanapito Kruunupyy asennus, huolto ja puhtaanapito Luoto asennus, huolto ja puhtaanapito Halsua asennus, huolto ja puhtaanapito Kannus asennus, huolto ja puhtaanapito Kaustinen asennus, huolto ja puhtaanapito Kokkola asennus, huolto ja puhtaanapito Lestijärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Toholampi määräaikainen Kalajoki määräaikainen Kruunupyy määräaikainen Luoto määräaikainen Halsua määräaikainen Kannus määräaikainen Kaustinen määräaikainen Kokkola määräaikainen Lestijärvi määräaikainen Toholampi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Trukki- / koneasentaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 159 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus