Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Trukinkuljettaja Hakuaika:01.11.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Pohjanmaa , Seinäjoki Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoommeTRUKINKULJETTAJIA SEINÄJOELLETyövuorot sijoittuvat pääasiassa ilta- ja yövuoroihin. Työ sisältää keräilyä, tavaran vastaanottoa ja lähetystä sekä muita varaston perustehtäviä.Trukkikortti ja aikaisempi kokemus varastotyöstä sekä lavansiirtokoneiden/trukkien käytöstä on välttämätön. Olet oma-aloitteinen, sitoutunut ja itsenäinen työntekijä, ja työotteesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Ilmajoki kuljetus, logistiikka ja liikenne Jalasjärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Kauhava kuljetus, logistiikka ja liikenne Kuortane kuljetus, logistiikka ja liikenne Virrat kuljetus, logistiikka ja liikenne Lapua kuljetus, logistiikka ja liikenne Seinäjoki kuljetus, logistiikka ja liikenne Isokyrö kuljetus, logistiikka ja liikenne Kihniö kuljetus, logistiikka ja liikenne Alavus raskaan kaluston käyttö Ilmajoki raskaan kaluston käyttö Jalasjärvi raskaan kaluston käyttö Kauhava raskaan kaluston käyttö Kuortane raskaan kaluston käyttö Virrat raskaan kaluston käyttö Lapua raskaan kaluston käyttö Seinäjoki raskaan kaluston käyttö Isokyrö raskaan kaluston käyttö Kihniö raskaan kaluston käyttö Alavus raskaan kaluston käyttö Ilmajoki raskaan kaluston käyttö Jalasjärvi raskaan kaluston käyttö Kauhava raskaan kaluston käyttö Kuortane raskaan kaluston käyttö Virrat raskaan kaluston käyttö Lapua raskaan kaluston käyttö Seinäjoki raskaan kaluston käyttö Isokyrö raskaan kaluston käyttö Kihniö raskaan kaluston käyttö Alavus varastoalan tehtävät Ilmajoki varastoalan tehtävät Jalasjärvi varastoalan tehtävät Kauhava varastoalan tehtävät Kuortane varastoalan tehtävät Virrat varastoalan tehtävät Lapua varastoalan tehtävät Seinäjoki varastoalan tehtävät Isokyrö varastoalan tehtävät Kihniö varastoalan tehtävät Alavus kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö varastoalan tehtävät Ilmajoki Jalasjärvi Kauhava Kuortane Virrat Lapua Seinäjoki Isokyrö Kihniö Alavus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Trukinkuljettaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 175 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus