Duunitori suosittelee
Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siivooja Hakuaika:31.12.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme reipasta siivoojaa palvelusektorille. Tehtäviin kuuluu puhtaanapitotehtävät eri kohteissa.Toivomme sinulta erityisesti reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Aikaisempi kokemus siivoustehtävistä katsotaan eduksesi. Perehdytämme kuitenkin kaikkiin työtehtäviin, joten asenne ratkaisee!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Posio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuusamo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Taivalkoski siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Salla siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 29.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuusamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 148 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus