Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rengasasentaja Hakuaika:23.10.2016 mennessä Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme JyväskyläänRENGASASENTAJIATyöntekijänä olet reipas, oma-aloittinen ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Tulet toimeen ryhmässä ja pystyt työskentelemään nopeatempoisessa työtahdissa. Sinulla pysyy työkalut kädessä!Pääasiallisena työtehtävänäsi on renkeiden vaihto, peseminen ja varastoiminen. Työ kestää sesonginajan, arviolta 3 - 5 viikkoa. Aiempi työkokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Jyväskylä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Jämsä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Laukaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Luhanka ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Muurame ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Petäjävesi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Toivakka ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Uurainen ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Joutsa Asennus, huolto ja puhtaanapito Jyväskylä Asennus, huolto ja puhtaanapito Jämsä Asennus, huolto ja puhtaanapito Laukaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Luhanka Asennus, huolto ja puhtaanapito Muurame Asennus, huolto ja puhtaanapito Petäjävesi Asennus, huolto ja puhtaanapito Toivakka Asennus, huolto ja puhtaanapito Uurainen Asennus, huolto ja puhtaanapito Joutsa määräaikainen Jyväskylä määräaikainen Jämsä määräaikainen Laukaa määräaikainen Luhanka määräaikainen Muurame määräaikainen Petäjävesi määräaikainen Toivakka määräaikainen Uurainen määräaikainen Joutsa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito määräaikainen Jyväskylä Jämsä Laukaa Luhanka Muurame Petäjävesi Toivakka Uurainen Joutsa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 147 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa