Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ravitsemistyöntekijä

Hakuaika:

17.03.2017 mennessä

Sijainti:

Pohjois-Savo, Kuopio

Työsuhteen laatu:

Keikkatyö

Työsuhteen luonne:


Haemme asiakkaallemme Kuopioon

Ravitsemistyöntekijää

Asiakkaamme kohteet ovat kouluja sekä päiväkoteja Kuopion alueella. Työtehtäväsi ovat keittiön avustavat tehtävät; astiahuolto, pakkaaminen, ruoanvalmistuksessa avustaminen, salaattien valmistaminen, ruokasalityöskentely sekä asiakaspalvelu.

Hakijalta edellytämme: - ravintola-alan perustutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta tai alan työkokemusta -Hygieniapassin
-salmonellatodistuksen

Työaikasi vaihtelee sekä työn kesto riippuu aina sijaisuuden pituudesta. Töitä on tarjolla ja kohteita on useampia Kuopion seudulla. Työskentely tapahtuu kuitenkin vain yhdessä toimipisteessä vuoron aikana. Haluamme sinun olevan aurinkoinen palveluosaaja, joten asiakaspalvelutaito on ykkösasia. Lisäksi tiimityöskentelytaidot tarvitaan, mutta on myös paikkoja, jossa toimitaan yksin.

Lisätietoja: Kirsi Korkalainen, +358 40 131 6531, [email protected]

Tervetuloa aurinkoiseen joukkoomme!

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Kuopio Työajat: keikkatyö Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 17.03.2017 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuopio

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravitsemistyöntekijä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.03.2017. Työpaikka sijaitsee Kuopio , osoitteessa Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 217 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus