Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ravintolatyöntekijä

Hakuaika:

31.10.2016 mennessä

Sijainti:

Uusimaa, Helsinki

Työsuhteen laatu:

Vakituinen kokoaikainen


Työsuhteen luonne:


Haemme asiakkaallemme

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ SANTAHAMINASSA TOIMIVAAN VARUSKUNTARAVINTOLA SAHARAAN

Ravintolatyöntekijän monipuoliseen työnkuvaan kuuluu ravitsemisalan työtehtäviä astiahuollossa, asiakaspalvelussa ja ruoanvalmistuksessa. Huolehdit osaltasi, että tuotteet ovat herkullisesti ja silmälle tuottavasti esillä koko ruokailuhetken ajan. Työskentelet sujuvasti sekä salissa että keittiössä tuottaen asiakkaalle päivän parhaan hetken.

Menestyäksesi tehtävissä tarvitset hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon. Asiakkaamme arvostaa lisäksi kokemusta ravintolatyöntekijän tehtävistä sekä erinomaista palvelu- ja asiakasosaamista, hyvästä asenteesta puhumattakaan.

Avoinna oleva tehtävä tarjoaa sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittyä entisestään. Leijona Catering tarjoaa mukavat työkaverit ja mutkattoman meiningin, sekä savuttoman työympäristön. Leijona Cateringissa työhyvinvointi on kunnia-asia ja huomaat pian, että siihen panostetaan.

Tehtävä on vakituinen ja työaika 111 h /3vko. Työajat sijoittuvat ma-su klo 05-21 väliselle ajalle. Oma auto välttämätön.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi välittömästi oheisesta linkistä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: paivi.suutarinen@sol.fi

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Helsinki Työajat: vakituinen kokoaikainen Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3185 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 180 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa