Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

FINANCE GRADUATE, Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe Oy / co Mercuri Urval

Espoo

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Kak­si hen­ki­lös­tö­koor­di­naat­to­ria Helsingin yliopistoon

Helsingin yliopisto, henkilöstöpalvelut

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennussiivooja Hakuaika:20.11.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme ripeäotteisia ja oma-aloitteisiaRAKENNUSSIIVOOJIAeri mittaisiin työsuhteisiin Oulun alueelle. Sinulla on jo vähän kokemusta rakennustyömaalla työskentelystä, joko karkeammasta raivaussiivoamisesta tai loppusiivouksesta. Osaat tarttua hommaan kuin hommaan ja ymmärrät mihin työhön tulee tarttua ensimmäisenä. Hymysi ei hyydy pitkänkään työvuoron jälkeen. Pärjäät hyvin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Tyrnävä kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Utajärvi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Hailuoto kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Ii kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kempele kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Liminka kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Lumijoki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Muhos kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Oulu kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Pudasjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tyrnävä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Utajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hailuoto siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ii siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kempele siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Liminka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lumijoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Muhos siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pudasjärvi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 213 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus