Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennusmestari Hakuaika:23.10.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallemme OULUUN VASTAAVAA RAKENNUSMESTARIA VAKINAISEEN TYÖSUHTEESEENOdotamme hakijalta hyvää asennetta, yhteistyökykyä, isojen kokonaisuuksien hahmoituskykyä ja halua kehittyä työssään. Korjausrakentamisesta on oltava kova kokemus.Asiakkaallamme on jatkuvasti työkohteita ympäri pohjois-pohjanmaata.Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden työllistyä suoraan asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.Laita hakemus ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tyrnävä talonrakennus Utajärvi talonrakennus Hailuoto talonrakennus Ii talonrakennus Kempele talonrakennus Liminka talonrakennus Lumijoki talonrakennus Muhos talonrakennus Oulu talonrakennus Pudasjärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Tyrnävä työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Utajärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hailuoto työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Ii työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kempele työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Liminka työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lumijoki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Muhos työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Oulu työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Pudasjärvi talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Tyrnävä Utajärvi Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Pudasjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmestari, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 148 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa