Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennusmestari Hakuaika:23.10.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallemme OULUUN VASTAAVAA RAKENNUSMESTARIA VAKINAISEEN TYÖSUHTEESEENOdotamme hakijalta hyvää asennetta, yhteistyökykyä, isojen kokonaisuuksien hahmoituskykyä ja halua kehittyä työssään. Korjausrakentamisesta on oltava kova kokemus.Asiakkaallamme on jatkuvasti työkohteita ympäri pohjois-pohjanmaata.Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden työllistyä suoraan asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.Laita hakemus ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tyrnävä talonrakennus Utajärvi talonrakennus Hailuoto talonrakennus Ii talonrakennus Kempele talonrakennus Liminka talonrakennus Lumijoki talonrakennus Muhos talonrakennus Oulu talonrakennus Pudasjärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Tyrnävä työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Utajärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hailuoto työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Ii työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kempele työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Liminka työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lumijoki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Muhos työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Oulu työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Pudasjärvi talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmestari, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 164 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus