Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinlajittelija Hakuaika:03.11.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Pohjanmaa , Seinäjoki Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallemme SEINÄJOELLEPOSTINLAJITTELIJOITAEtsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivisia palveluvastaavia postinlajittelijoiksi.Tehtävä on osa-aikainen / tarvittaessa kutsuttava aina asiakkaan tarpeen mukaan. Työvuorojen pituus on 2-7,5 tuntia ja töitä tehdään arkisin maanantai - perjantai välisenä aikana, mahdollisuus työskennellä mihin vuorokauden aikaan tahansa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Ilmajoki jakelutehtävät ja postitus Jalasjärvi jakelutehtävät ja postitus Kauhava jakelutehtävät ja postitus Kuortane jakelutehtävät ja postitus Virrat jakelutehtävät ja postitus Lapua jakelutehtävät ja postitus Seinäjoki jakelutehtävät ja postitus Isokyrö jakelutehtävät ja postitus Kihniö jakelutehtävät ja postitus Alavus jakelutehtävät ja postitus Ilmajoki Jalasjärvi Kauhava Kuortane Virrat Lapua Seinäjoki Isokyrö Kihniö Alavus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinlajittelija, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus