Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinlajittelija Hakuaika:03.11.2016 mennessä Sijainti: Keski-Pohjanmaa , Kokkola Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallemme KOKKOLAANPOSTINLAJITTELIJOITAEtsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivisia palveluvastaavia postinlajittelijoiksi. Tehtävä on osa-aikainen / tarvittaessa kutsuttava aina asiakkaan tarpeen mukaan. Työvuorojen pituus on 2-7,5 tuntia ja töitä tehdään arkisin maanantai - perjantai välisenä aikana, mahdollisuus työskennellä mihin vuorokauden aikaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Kalajoki jakelutehtävät ja postitus Kruunupyy jakelutehtävät ja postitus Luoto jakelutehtävät ja postitus Halsua jakelutehtävät ja postitus Kannus jakelutehtävät ja postitus Kaustinen jakelutehtävät ja postitus Kokkola jakelutehtävät ja postitus Lestijärvi jakelutehtävät ja postitus Toholampi jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinlajittelija, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 218 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus