Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Postinlajittelija

Hakuaika:

03.11.2016 mennessä

Sijainti:

Keski-Pohjanmaa , Kokkola

Työsuhteen laatu:

Keikkatyö

Työsuhteen luonne:


Haemme asiakkaallemme KOKKOLAAN

POSTINLAJITTELIJOITA

Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivisia palveluvastaavia postinlajittelijoiksi. Tehtävä on osa-aikainen / tarvittaessa kutsuttava aina asiakkaan tarpeen mukaan. Työvuorojen pituus on 2-7,5 tuntia ja töitä tehdään arkisin maanantai - perjantai välisenä aikana, mahdollisuus työskennellä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Työtehtäviä on erilaisia joihin kuuluu mm. tavaran lajittelua, keräilyä, pakkausta, purkua ja siirtoa.

Olethan luonteeltasi tarkka ja oma-aloitteinen sekä omaat aurinkoisen asenteen työntekoon sekä hyvän fyysisen kunnon. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestät vaihtelevatkin olosuhteet. Toivomme tehtävän kannalta hyvää suomen kielen taitoa.

Mikäli täytät kriteerit ja olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme, jätä hakemus pikaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo: 8-16 Jerika Laakso Puh. 040 171 96 24 jerika.laakso@sol.fi

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Kokkola Työajat: keikkatyö Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3172 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kokkola

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinlajittelija, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola , osoitteessa Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 168 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa