Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 22.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakajia Keravalle Hakuaika:31.10.2016 mennessä Sijainti: Uusimaa, Kerava Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallemme Keravalle keikkaluontoisiaPOSTINJAKAJIAhuolehtimaan postin jakamisesta kuluttajille. Jakelussa työpäivät ovat tyypillisesti aamuvuoroja ma-pe. Mikäli et pelkää fyysistä työtä, viihdyt ulkona sateessa tai paisteessa ja sinulla on vastuuntuntoinen ja aurinkoinen asenne työntekoon, olet etsimämme henkilö. Työtä tehdään pääsääntöisesti Postin jakeluautoilla, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Sipoo jakelutehtävät ja postitus Tuusula jakelutehtävät ja postitus Vantaa jakelutehtävät ja postitus Kerava jakelutehtävät ja postitus Sipoo Tuusula Vantaa Kerava .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakajia Keravalle, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 22.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 147 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa