Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakajia Järvenpäähän Hakuaika:31.10.2016 mennessä Sijainti: Uusimaa, Järvenpää Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallemme Järvenpäähän keikkaluontoisiaPOSTINJAKAJIAhuolehtimaan postin jakamisesta kuluttajille. Jakelussa työpäivät ovat tyypillisesti aamuvuoroja ma-pe. Mikäli et pelkää fyysistä työtä, viihdyt ulkona sateessa tai paisteessa ja sinulla on vastuuntuntoinen ja aurinkoinen asenne työntekoon, olet etsimämme henkilö. Työtä tehdään pääsääntöisesti Postin jakeluautoilla, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Tuusula jakelutehtävät ja postitus Järvenpää jakelutehtävät ja postitus Mäntsälä jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakajia Järvenpäähän, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 22.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 219 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus