Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakaja Hakuaika:28.10.2016 mennessä Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:POSTINJAKAJIAhuolehtimaan arvokkaasta työstä, postin jakamisesta kuluttajille – eli meille ihmisille koteihin. Mikäli haluat kuntoa ylläpitävän työn, jossa mahdollistuu hyötyliikunta voit olla etsimämme henkilö. Työ on keikkaluonteista ja työajat sijoittuvat klo 06 – 18 välille.Sinulle sopii myös fyysinen työ ja viihdyt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Mynämäki jakelutehtävät ja postitus Naantali jakelutehtävät ja postitus Nousiainen jakelutehtävät ja postitus Pöytyä jakelutehtävät ja postitus Raisio jakelutehtävät ja postitus Rusko jakelutehtävät ja postitus Turku jakelutehtävät ja postitus Aura jakelutehtävät ja postitus Kaarina jakelutehtävät ja postitus Lieto jakelutehtävät ja postitus Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 148 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa