Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakaja Hakuaika:31.12.2016 mennessä Sijainti: Lappi, Sodankylä Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Etsimme Sodankylän alueellePOSTINJAKAJAA JA HYLLYTTÄJÄÄhuolehtimaan arvokkaasta työstä, postin jakamisesta kuluttajille sekä vastaamaan juomahyllytyksistä eri toimipaikoissa. Hyllyttäjän työ on osa-aikaista ja työt sijoittuvat klo 6:00-15:00 välille. Postinjakajan työ on kokopäivätyötä.Odotamme sinulta: • hyvää peruskuntoa • huolellisuutta ja tarkkuutta • kykyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Kemijärvi jakelutehtävät ja postitus Kittilä jakelutehtävät ja postitus Pelkosenniemi jakelutehtävät ja postitus Rovaniemi jakelutehtävät ja postitus Savukoski jakelutehtävät ja postitus Sodankylä määräaikainen Kemijärvi määräaikainen Kittilä määräaikainen Pelkosenniemi määräaikainen Rovaniemi määräaikainen Savukoski määräaikainen Sodankylä jakelutehtävät ja postitus määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sodankylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus