Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 28.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakaja Hakuaika:16.12.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Savo, Savonlinna Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme SavonlinnaanPostinjakajiaEtsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivisia palveluvastaavia Postinjakajiksi. Tehtävä on tarvittaessa kutsuttava / osa-aikainen. Työtä tehdään arkisin klo 06-18.00 välisenä aikana. Tehtävä sisältää lajittelua / postinjakamista kävellen tai asiakkaan ajoneuvoilla ajaen mm. pyörällä & autolla eri reittien mukaan.Olethan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Liperi jakelutehtävät ja postitus Rääkkylä jakelutehtävät ja postitus Enonkoski jakelutehtävät ja postitus Heinävesi jakelutehtävät ja postitus Parikkala jakelutehtävät ja postitus Varkaus jakelutehtävät ja postitus Ruokolahti jakelutehtävät ja postitus Rantasalmi jakelutehtävät ja postitus Savonlinna jakelutehtävät ja postitus Sulkava jakelutehtävät ja postitus Kitee jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 28.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus