Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakaja Hakuaika:28.10.2016 mennessä Sijainti: Varsinais-Suomi, Salo Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme Salon seudullePOSTINJAKAJIAhuolehtimaan arvokkaasta työstä, postin jakamisesta kuluttajille – eli meille ihmisille koteihin. Mikäli haluat kuntoa ylläpitävän työn, jossa mahdollistuu hyötyliikunta voit olla etsimämme henkilö. Työ on keikkaluonteista ja työajat sijoittuvat klo 06 – 18 välille.Sinulle sopii myös fyysinen työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Marttila jakelutehtävät ja postitus Paimio jakelutehtävät ja postitus Lohja jakelutehtävät ja postitus Salo jakelutehtävät ja postitus Sauvo jakelutehtävät ja postitus Somero jakelutehtävät ja postitus Raasepori jakelutehtävät ja postitus Kemiönsaari jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 217 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus