Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakajia Porvooseen Hakuaika:31.10.2016 mennessä Sijainti: Uusimaa, Porvoo Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakasyrityksellemme tarvittaessa töihin kutsuttavaaPOSTINJAKAJAA Porvooseenhuolehtimaan arvokkaasta työstä, postin jakamisesta kuluttajille. Jakelu suoritetaan kävellen, pyörällä tai työnantajan autolla ja hakijalla täytyy olla vähintään B-ajokortti.Odotamme sinulta: hyvää peruskuntoa huolellisuutta ja tarkkuutta kykyä noudattaa annettuja ohjeita hyvää suomen kielen taitoa luotettavuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Loviisa jakelutehtävät ja postitus Myrskylä jakelutehtävät ja postitus Pornainen jakelutehtävät ja postitus Porvoo jakelutehtävät ja postitus Sipoo jakelutehtävät ja postitus Askola jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakajia Porvooseen, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 198 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus