Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakaja Hakuaika:18.11.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Savo, Pieksämäki Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme POSTINJAKAJIAHuolehtimaan arvokkaasta työstä, postin jakamisesta kuluttajille – eli meille ihmisille koteihin. Työ on keikkaluonteista ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 06:00 – 18:00 välille.Odotamme sinulta:• hyvää peruskuntoa • huolellisuutta ja tarkkuutta • kykyä noudattaa annettuja ohjeita • ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Leppävirta jakelutehtävät ja postitus Rautalampi jakelutehtävät ja postitus Joroinen jakelutehtävät ja postitus Juva jakelutehtävät ja postitus Kangasniemi jakelutehtävät ja postitus Mikkeli jakelutehtävät ja postitus Pieksämäki jakelutehtävät ja postitus Hankasalmi jakelutehtävät ja postitus Suonenjoki määräaikainen Leppävirta määräaikainen Rautalampi määräaikainen Joroinen määräaikainen Juva määräaikainen Kangasniemi määräaikainen Mikkeli määräaikainen Pieksämäki määräaikainen Hankasalmi määräaikainen Suonenjoki jakelutehtävät ja postitus määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016. Työpaikka sijaitsee Pieksämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 192 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus