Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakaja Hakuaika:18.11.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Savo, Pieksämäki Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme POSTINJAKAJIAHuolehtimaan arvokkaasta työstä, postin jakamisesta kuluttajille – eli meille ihmisille koteihin. Työ on keikkaluonteista ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 06:00 – 18:00 välille.Odotamme sinulta:• hyvää peruskuntoa • huolellisuutta ja tarkkuutta • kykyä noudattaa annettuja ohjeita • ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Leppävirta jakelutehtävät ja postitus Rautalampi jakelutehtävät ja postitus Joroinen jakelutehtävät ja postitus Juva jakelutehtävät ja postitus Kangasniemi jakelutehtävät ja postitus Mikkeli jakelutehtävät ja postitus Pieksämäki jakelutehtävät ja postitus Hankasalmi jakelutehtävät ja postitus Suonenjoki määräaikainen Leppävirta määräaikainen Rautalampi määräaikainen Joroinen määräaikainen Juva määräaikainen Kangasniemi määräaikainen Mikkeli määräaikainen Pieksämäki määräaikainen Hankasalmi määräaikainen Suonenjoki jakelutehtävät ja postitus määräaikainen Leppävirta Rautalampi Joroinen Juva Kangasniemi Mikkeli Pieksämäki Hankasalmi Suonenjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus