Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakaja Hakuaika:23.10.2016 mennessä Sijainti: Kainuu, Ristijärvi Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Toivomme hakijoilta aurinkoista asennetta työntekoon sekä hyvää fyysistä kuntoa. Valitulla henkilöllä tulee olla B-ajokortti suoritettuna. Mikäli täytät kriteerit ja olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme, jätä hakemus pikaisesti. Perehdytys alkaa 31.10.2016...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Kuhmo jakelutehtävät ja postitus Paltamo jakelutehtävät ja postitus Puolanka jakelutehtävät ja postitus Ristijärvi jakelutehtävät ja postitus Sotkamo jakelutehtävät ja postitus Hyrynsalmi jakelutehtävät ja postitus Kuhmo Paltamo Puolanka Ristijärvi Sotkamo Hyrynsalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ristijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 175 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus