Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakajia Nurmijärvelle Hakuaika:31.10.2016 mennessä Sijainti: Uusimaa, Nurmijärvi Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakasyrityksellemmePOSTINJAKAJAA NURMIJÄRVELLEhuolehtimaan arvokkaasta työstä, postin jakamisesta kuluttajille. Jakelu suoritetaan työnantajan autolla ja hakijalla täytyy olla vähintään B-ajokortti. Työtä on tarjolla postin tarpeiden mukaisesti.Odotamme sinulta: hyvää peruskuntoa huolellisuutta ja tarkkuutta kykyä noudattaa annettuja ohjeita hyvää suomen kielen taitoa luotettavuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Hyvinkää jakelutehtävät ja postitus Nurmijärvi jakelutehtävät ja postitus Tuusula jakelutehtävät ja postitus Vantaa jakelutehtävät ja postitus Vihti jakelutehtävät ja postitus Espoo jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakajia Nurmijärvelle, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 219 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus