Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakaja Nokialle Hakuaika:06.11.2016 mennessä Sijainti: Pirkanmaa, Nokia Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme Nokian alueellePOSTINJAKAJIAhuolehtimaan arvokkaasta työstä, postin jakamisesta kuluttajille – eli meille ihmisille koteihin. Mikäli haluat kuntoa ylläpitävän työn, jossa mahdollistuu hyötyliikunta voit olla etsimämme henkilö. Työ on keikkaluonteista ja työajat sijoittuvat klo 06:00 – 18:00 välille. Sinulle sopii myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Sastamala jakelutehtävät ja postitus Tampere jakelutehtävät ja postitus Vesilahti jakelutehtävät ja postitus Ylöjärvi jakelutehtävät ja postitus Hämeenkyrö jakelutehtävät ja postitus Nokia jakelutehtävät ja postitus Pirkkala jakelutehtävät ja postitus Sastamala Tampere Vesilahti Ylöjärvi Hämeenkyrö Nokia Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakaja Nokialle, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 148 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa