Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakaja Hakuaika:31.12.2016 mennessä Sijainti: Lappi, Keminmaa Työsuhteen laatu: Määräaikainen osa-aikainen Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallamme Keminmaahan ja KemiinPOSTINJAKAJIAToivomme hakijoilta aurinkoista asiakaspalveluasennetta työntekoon, hyvää fyysistä kuntoa sekä mahdollisuutta työskennellä ma-pe klo 7:00 - 19:00 välisenä aikana. Työpäivien pituus vaihtelee. Jakelutehtävät tehdään Keminmaan toimipisteellä autolla, jolloin B-ajokortti vaatimuksena. Kemin toimpisteestä reitit tehdään kävellen. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Kemi jakelutehtävät ja postitus Tornio jakelutehtävät ja postitus Keminmaa jakelutehtävät ja postitus Simo jakelutehtävät ja postitus Tervola määräaikainen Kemi määräaikainen Tornio määräaikainen Keminmaa määräaikainen Simo määräaikainen Tervola jakelutehtävät ja postitus määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Keminmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 164 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus