Duunitori suosittelee
Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakaja Hakuaika:30.10.2016 mennessä Sijainti: Lappi, Kemijärvi Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallamme KEMIJÄRVELLEPostinlajittelijaa ja hyllyttäjääHaemme keikkatyöntekijöitä postin tehtäviin kuluttajille. Työvuoroja on tarjolla postin sesonkien ja lomien aikaan. Sovit tähän työhön jos olet reipas ja omaat hyvän peruskunnon, kykenet itsenäiseen vastuunottoon työssäsi (perehdytyksen jälkeen), arvostat uuden oppimista ja olet joustava ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Kemijärvi jakelutehtävät ja postitus Pelkosenniemi jakelutehtävät ja postitus Posio jakelutehtävät ja postitus Rovaniemi jakelutehtävät ja postitus Salla jakelutehtävät ja postitus Sodankylä jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 15.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kemijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 220 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus