Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

POSTINJAKAJA Hakuaika:30.10.2016 mennessä Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme Jyväskylän alueelle POSTINJAKAJIATyötehtävät voivat olla joko postin esityötä/lajittelua tai postinjakajan työtä. työaika tehtävästä riipuen alkaa klo 6 - 10 välillä ja työn kesto 4 h - 7 h 39 min /päivä. Työ voi alkaa nopeallakin aikataululla, täytä siis ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Jyväskylä jakelutehtävät ja postitus Jämsä jakelutehtävät ja postitus Laukaa jakelutehtävät ja postitus Luhanka jakelutehtävät ja postitus Muurame jakelutehtävät ja postitus Petäjävesi jakelutehtävät ja postitus Toivakka jakelutehtävät ja postitus Uurainen jakelutehtävät ja postitus Joutsa jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, POSTINJAKAJA, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 148 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus