Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

POSTINJAKAJA Hakuaika:30.10.2016 mennessä Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme Jyväskylän alueelle POSTINJAKAJIATyötehtävät voivat olla joko postin esityötä/lajittelua tai postinjakajan työtä. työaika tehtävästä riipuen alkaa klo 6 - 10 välillä ja työn kesto 4 h - 7 h 39 min /päivä. Työ voi alkaa nopeallakin aikataululla, täytä siis ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Jyväskylä jakelutehtävät ja postitus Jämsä jakelutehtävät ja postitus Laukaa jakelutehtävät ja postitus Luhanka jakelutehtävät ja postitus Muurame jakelutehtävät ja postitus Petäjävesi jakelutehtävät ja postitus Toivakka jakelutehtävät ja postitus Uurainen jakelutehtävät ja postitus Joutsa jakelutehtävät ja postitus Jyväskylä Jämsä Laukaa Luhanka Muurame Petäjävesi Toivakka Uurainen Joutsa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, POSTINJAKAJA, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa