Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 28.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakaja Hakuaika:06.11.2016 mennessä Sijainti: Päijät-Häme , Lammi Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallamme LAMMILLE ja JÄRVELÄÄNPOSTINJAKAJAAVahvistamme yhteistyötämme Postin kanssa ja tarvitsemme lisää keikkatyöntekijöitä postin jakeluun kuluttajille. Työvuoroja on tarjolla usein ja pitkään; enemmän postin sesonkien ja lomien aikaan. Jakelussa työpäivät ovat tyypillisesti kokoaikaisia, ma-pe klo 06-16.00 välisenä aikana.Toivomme hakijoilta aurinkoista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Hämeenlinna jakelutehtävät ja postitus Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 28.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa