Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakaja Hakuaika:06.11.2016 mennessä Sijainti: Päijät-Häme , Lammi Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallamme LAMMILLE ja JÄRVELÄÄNPOSTINJAKAJAAVahvistamme yhteistyötämme Postin kanssa ja tarvitsemme lisää keikkatyöntekijöitä postin jakeluun kuluttajille. Työvuoroja on tarjolla usein ja pitkään; enemmän postin sesonkien ja lomien aikaan. Jakelussa työpäivät ovat tyypillisesti kokoaikaisia, ma-pe klo 06-16.00 välisenä aikana.Toivomme hakijoilta aurinkoista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Hämeenlinna jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 28.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus