Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pesulatyöntekijä Hakuaika:23.10.2016 mennessä Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme reippaita ja ahkeriaPESULATYÖNTEKIJÖITÄ KEIKKATYÖHÖN mm. hyllyttämään ja viikkaamaan. Työ sopii hyvin opiskelijoille tai osa-aikatyötä haluaville.Sinulla voi olla jo alan kokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Ompelutaito katsotaan eduksi korjaus ompelemista varten, muttei välttämätön. Ehdoton edellytys sen sijaan on, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Jyväskylä siivous, kotityö ja pesulapalvelut Jämsä siivous, kotityö ja pesulapalvelut Laukaa siivous, kotityö ja pesulapalvelut Luhanka siivous, kotityö ja pesulapalvelut Muurame siivous, kotityö ja pesulapalvelut Petäjävesi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Toivakka siivous, kotityö ja pesulapalvelut Uurainen siivous, kotityö ja pesulapalvelut Joutsa siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pesulatyöntekijä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 220 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus