Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Parturi-kampaaja Hakuaika:01.12.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo Työsuhteen laatu: Määräaikainen osa-aikainen Työsuhteen luonne:Edellytämme hakijalta parturi-kampaajan tutkintoa, kykyä työskennellä itsenäisesti, hyviä asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta iloista ja avointa mieltä. Katsomme aiemman kokemuksen alalla eduksi, mutta emme vaadi aiempaa kokemusta. Työ alkaa joulukuussa. Haastattelut alkavat heti, sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Posio kauneudenhoito ja ulkonäkö Kuusamo kauneudenhoito ja ulkonäkö Taivalkoski kauneudenhoito ja ulkonäkö Salla määräaikainen Posio määräaikainen Kuusamo määräaikainen Taivalkoski määräaikainen Salla kauneudenhoito ja ulkonäkö määräaikainen Posio Kuusamo Taivalkoski Salla .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuusamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus