Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Työpaikkakuvaus

Palveluvastaavia

Hakuaika:

31.12.2016 mennessä

Sijainti:

Lappi, Kittilä

Työsuhteen laatu:

Määräaikainen osa-aikainen


Työsuhteen luonne:


Haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavia siivoustyöhön tulevalle talvisesongille Leville Kitti-lään. Kohteinamme ovat loma-asuntojen ja mökkien puhtaanapito. Työpäivät sesongilla painottuvat alkuviikkoon sekä viikonloppuihin. Työsuhteesi voi olla joko kokoaikainen tai osa-aikainen, koska tarvitsemme myös viikonlopputekijöitä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Määräaikaisen työsuhteen arvioitu kesto marras- / joulukuu 2016 - huhtikuu 2017. Tarpeen vaatiessa voimme auttaa asunnon hankinnassa.

Arvostamme rohkeutta, reippautta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä tiimityöskentelytaitoja. Olet tarvittaessa jousta-va, pitkäjänteinen ja paineensietokykyinen. Tehtävä sisältää haastavia asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme riittävää suomen kielen taitoa. Perehdytämme työtehtävään, mutta koulutus ja/tai työkokemus siivousalalta katso-taan eduksi.

Lisää tietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Määttä, Puh. 040 820 6402, anne.maatta@sol.fi, palveluohjaaja Anja Sieppi, puh 040 837 8599 tai SOL Palveluiden työhönotto, helsinki@sol.fi

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme sään-nöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämi-seen.

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Kittilä Työajat: määräaikainen osa-aikainen Ilmoitus jätetty: 04.07.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kittilä

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaavia, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 04.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kittilä , osoitteessa Kittilä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa