Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Palveluvastaavia

Hakuaika:

31.01.2017 mennessä

Sijainti:

Lappi, Kittilä

Työsuhteen laatu:

Määräaikainen osa-aikainen


Työsuhteen luonne:


Haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavia siivoustyöhön tulevalle talvisesongille Leville Kitti-lään. Kohteinamme ovat loma-asuntojen ja mökkien puhtaanapito. Työpäivät sesongilla painottuvat alkuviikkoon sekä viikonloppuihin. Työsuhteesi voi olla joko kokoaikainen tai osa-aikainen, koska tarvitsemme myös viikonlopputekijöitä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Määräaikaisen työsuhteen arvioitu kesto marras- / joulukuu 2016 - huhtikuu 2017. Tarpeen vaatiessa voimme auttaa asunnon hankinnassa.

Arvostamme rohkeutta, reippautta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä tiimityöskentelytaitoja. Olet tarvittaessa jousta-va, pitkäjänteinen ja paineensietokykyinen. Tehtävä sisältää haastavia asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme riittävää suomen kielen taitoa. Perehdytämme työtehtävään, mutta koulutus ja/tai työkokemus siivousalalta katso-taan eduksi.

Lisää tietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Määttä, Puh. 040 820 6402, [email protected], palveluohjaaja Anja Sieppi, puh 040 837 8599 tai SOL Palveluiden työhönotto, [email protected]

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme sään-nöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämi-seen.

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Kittilä Työajat: määräaikainen osa-aikainen Ilmoitus jätetty: 04.07.2016 Haku päättyy: 31.01.2017 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kittilä

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaavia, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 04.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kittilä , osoitteessa Kittilä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus