Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Palveluvastaava/Siivooja

Hakuaika:

14.11.2016 mennessä

Sijainti:

Etelä-Savo, Mikkeli

Työsuhteen laatu:

Vakituinen kokoaikainen


Työsuhteen luonne:


Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivisia palveluvastaavia siivoustyöhön. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ( 37,5 h/vko).Työtä tehdään maanantaista lauantaihin iltaisin/yö. Tehtävä sisältää elintarviketeollisuuden siivousta, sijaitsee Juvalla, joten sopii hyvin paikalliselle tai oman auton käyttömahdollisuuden omaavalle.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sekä ahkera työntekijä, joka kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Kokemus siivoustyöstä on suotavaa, mutta annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella palveluesimies Minna Mesiäislehto, 040 3582518 tai sähköpostitse minna.mesiaislehto@sol.fi

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitimme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Mikkeli Työajat: vakituinen kokoaikainen Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3233 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mikkeli

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava/Siivooja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli , osoitteessa Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 178 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa