Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palveluvastaava/Siivooja Hakuaika:14.11.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Savo, Mikkeli Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivisia palveluvastaavia siivoustyöhön. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ( 37,5 h/vko).Työtä tehdään maanantaista lauantaihin iltaisin/yö. Tehtävä sisältää elintarviketeollisuuden siivousta, sijaitsee Juvalla, joten sopii hyvin paikalliselle tai oman auton käyttömahdollisuuden omaavalle.Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto/koordinointi Hirvensalmi johto/koordinointi Juva johto/koordinointi Kangasniemi johto/koordinointi Mikkeli johto/koordinointi Mäntyharju johto/koordinointi Pieksämäki johto/koordinointi Savitaipale johto/koordinointi Puumala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hirvensalmi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Juva siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kangasniemi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Mikkeli siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Mäntyharju siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pieksämäki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Savitaipale siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Puumala johto/koordinointi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava/Siivooja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 217 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus