Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palveluvastaava Hakuaika:01.11.2016 mennessä Sijainti: Lappi, Tornio Työsuhteen laatu: Määräaikainen osa-aikainen Työsuhteen luonne:Työtehtäviin kuuluvat ylläpitosiivous tehdaskohteessa. Kohteessa käytössä mm. yhdistelmäkone. Työtehtäviin ja koneiden käyttöön perehdytetään.Työkohteissa työskennellään itsenäisesti omalla työalueella, joitain työtehtäviä suoritetaan parityöskentelynä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto/koordinointi Kemi johto/koordinointi Tornio johto/koordinointi Keminmaa johto/koordinointi Ylitornio johto/koordinointi Tervola määräaikainen Kemi määräaikainen Tornio määräaikainen Keminmaa määräaikainen Ylitornio määräaikainen Tervola johto/koordinointi määräaikainen Kemi Tornio Keminmaa Ylitornio Tervola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus