Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palveluvastaava Hakuaika:01.11.2016 mennessä Sijainti: Lappi, Tornio Työsuhteen laatu: Määräaikainen osa-aikainen Työsuhteen luonne:Työtehtäviin kuuluvat ylläpitosiivous tehdaskohteessa. Kohteessa käytössä mm. yhdistelmäkone. Työtehtäviin ja koneiden käyttöön perehdytetään.Työkohteissa työskennellään itsenäisesti omalla työalueella, joitain työtehtäviä suoritetaan parityöskentelynä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto/koordinointi Kemi johto/koordinointi Tornio johto/koordinointi Keminmaa johto/koordinointi Ylitornio johto/koordinointi Tervola määräaikainen Kemi määräaikainen Tornio määräaikainen Keminmaa määräaikainen Ylitornio määräaikainen Tervola johto/koordinointi määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 197 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus