Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palveluvastaava myymäläsiivoukseen Hakuaika:31.10.2016 mennessä Sijainti: Kymenlaakso, Kouvola Työsuhteen laatu: Määräaikainen osa-aikainen Työsuhteen luonne:Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä palveluvastaavaa siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Kouvolaan. Työ on osa-aikainen/määräaikainen 9kk. Työtä tehdään osa-aikaisesti kahdessa vuorossa maanantaista-sunnuntaihin. Työ sisältää pullonpalautus-ja kärrihuoltoa sekä myymäläsiivousta sekä yhdistelmäkoneen-ja kärrikoneen käyttöä.Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija joka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Luumäki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lapinjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Loviisa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Mäntyharju siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hamina siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Iitti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kotka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kouvola siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Savitaipale siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pyhtää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Miehikkälä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Heinola johto/koordinointi Luumäki johto/koordinointi Lapinjärvi johto/koordinointi Loviisa johto/koordinointi Mäntyharju johto/koordinointi Hamina johto/koordinointi Iitti johto/koordinointi Kotka johto/koordinointi Kouvola johto/koordinointi Savitaipale johto/koordinointi Pyhtää johto/koordinointi Miehikkälä johto/koordinointi Heinola määräaikainen Luumäki määräaikainen Lapinjärvi määräaikainen Loviisa määräaikainen Mäntyharju määräaikainen Hamina määräaikainen Iitti määräaikainen Kotka määräaikainen Kouvola määräaikainen Savitaipale määräaikainen Pyhtää määräaikainen Miehikkälä määräaikainen Heinola siivous ja puhtaanapito, jätehuolto johto/koordinointi määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava myymäläsiivoukseen, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 198 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus