Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

palveluvastaava Hakuaika:30.11.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Pohjanmaa , Alavus Työsuhteen laatu: Vakituinen osa-aikainen Työsuhteen luonne:Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivista palveluvastaavaa myymälä -ja teollisuustilojen siivoukseen Alavudella sijaitseviin asiakaskohteisiimme.Työ on päivä- /iltatyö sekä myös viikonloppuisin. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi.Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto/koordinointi Kuortane johto/koordinointi Virrat johto/koordinointi Seinäjoki johto/koordinointi Ähtäri johto/koordinointi Alajärvi johto/koordinointi Alavus johto/koordinointi Kuortane Virrat Seinäjoki Ähtäri Alajärvi Alavus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, palveluvastaava, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Alavus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 134 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa