Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Palveluvastaava aamusiivoukseen, osa-aik.

Hakuaika:

05.11.2016 mennessä

Sijainti:

Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Työsuhteen laatu:

Vakituinen osa-aikainen


Työsuhteen luonne:


Haemme vakituista osa-aikaista palveluvastaavaa siivoustyöhön Ouluun. Työssäsi vastaat omasta siivouskohteesta Huonesuolla, missä työskennellään päivittäin ma-pe 1,3 tuntia joko aamulla klo 6 alkaen tai illalla klo 17 jälkeen. Lisäksi palveluvastaavalle tulee lisätunteja toisessa kohteessa Maikkulassa, tunnit määräytyvät tilausten mukaan, ollen 2-4 tuntia / kerta.

Oman auton käyttö on välttämätöntä työalueella liikkumiseen, sen käytöstä maksetaan asianmukainen km-korvaus, joka on verotonta tuloa.

Arvostamme oma-alotteista otetta työhön, asiakaspalvelualttiutta sekä huolellisuutta. Suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi pikaisesti alla olevasta linkistä. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Oulun toimiston rekryvastaava arkisin klo 9-15, puh. 040 832 2658.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstömme työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Oulu Työajat: vakituinen osa-aikainen Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3234 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 05.11.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava aamusiivoukseen, osa-aik., on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 178 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa