Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palveluvastaava aamusiivoukseen, osa-aik. Hakuaika:05.11.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Työsuhteen laatu: Vakituinen osa-aikainen Työsuhteen luonne:Haemme vakituista osa-aikaista palveluvastaavaa siivoustyöhön Ouluun. Työssäsi vastaat omasta siivouskohteesta Huonesuolla, missä työskennellään päivittäin ma-pe 1,3 tuntia joko aamulla klo 6 alkaen tai illalla klo 17 jälkeen. Lisäksi palveluvastaavalle tulee lisätunteja toisessa kohteessa Maikkulassa, tunnit määräytyvät tilausten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tyrnävä siivous, kotityö ja pesulapalvelut Utajärvi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Hailuoto siivous, kotityö ja pesulapalvelut Ii siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kempele siivous, kotityö ja pesulapalvelut Liminka siivous, kotityö ja pesulapalvelut Lumijoki siivous, kotityö ja pesulapalvelut Muhos siivous, kotityö ja pesulapalvelut Oulu siivous, kotityö ja pesulapalvelut Pudasjärvi johto/koordinointi Tyrnävä johto/koordinointi Utajärvi johto/koordinointi Hailuoto johto/koordinointi Ii johto/koordinointi Kempele johto/koordinointi Liminka johto/koordinointi Lumijoki johto/koordinointi Muhos johto/koordinointi Oulu johto/koordinointi Pudasjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tyrnävä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Utajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hailuoto siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ii siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kempele siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Liminka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lumijoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Muhos siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pudasjärvi siivous, kotityö ja pesulapalvelut johto/koordinointi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava aamusiivoukseen, osa-aik., on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 197 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus