Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palveluohjaaja Hakuaika:01.11.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Karjala, Lappeenranta Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Haemme työhönosallituvaa palveluohjaajaa hotellikohteisiin Lappeenrantaan ja Imatralle. Paleluohjaaja toimii palveluesimiehen oikeana kätenä, suunnittelee lisämyyntiä ja toimii kohteiden perehdyttäjänä.Työ on 50 % suorittavaa työtä ja 50 % työstä koostuu hallinnollisesta työstä. Palveluohjaaja tuuraa esimiehen lomat ja kehittää asiakaskohteiden toimintaa sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Imatra musiikki- ja viihdealan tehtävät Lappeenranta musiikki- ja viihdealan tehtävät Lemi musiikki- ja viihdealan tehtävät Luumäki musiikki- ja viihdealan tehtävät Ruokolahti musiikki- ja viihdealan tehtävät Miehikkälä musiikki- ja viihdealan tehtävät Taipalsaari musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 219 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus