Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Sokotel Oy

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Palveluohjaaja

Hakuaika:

01.11.2016 mennessä

Sijainti:

Etelä-Karjala, Lappeenranta

Työsuhteen laatu:

Vakituinen kokoaikainen


Työsuhteen luonne:


Haemme työhönosallituvaa palveluohjaajaa hotellikohteisiin Lappeenrantaan ja Imatralle. Paleluohjaaja toimii palveluesimiehen oikeana kätenä, suunnittelee lisämyyntiä ja toimii kohteiden perehdyttäjänä.Työ on 50 % suorittavaa työtä ja 50 % työstä koostuu hallinnollisesta työstä. Palveluohjaaja tuuraa esimiehen lomat ja kehittää asiakaskohteiden toimintaa sekä henkilöstöä.Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Töitä tehdään kello 8-21 välisenä aikana maanantaista sunnuntaihin työsuunnittelun mukaisesti.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Arvostamme kokemusta henkilöstöhallinnon sekä palvelualan tehtävistä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa sekä riittävää englanninkielen taitoa. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, laitathan hakemuksen pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Eeva Hokkanen sähköpostitse eeva.hokkanen(at)sol.fi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Lappeenranta Työajat: vakituinen kokoaikainen Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3063 Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lappeenranta

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 168 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa