Duunitori suosittelee
Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Muuttomies Hakuaika:31.10.2016 mennessä Sijainti: Uusimaa, Vantaa Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme Pääkaupunkiseudun alueelleMUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄTyö sisältää sekä yritys-, että yksityismuuttoja eri vuorokauden aikoihin monissa erilaisissa kohteissa ja työympäristöissä. Työ alkaa heti ja kestää pitkään sopivien työntekijöiden löydyttyä.Omaat aurinkoisen asenteen, olet työn luonteesta johtuen reipas ja hyvässä fyysisessä kunnossa, hallitset suomenkielen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Helsinki muut logistiikka-alan työt Kerava muut logistiikka-alan työt Nurmijärvi muut logistiikka-alan työt Sipoo muut logistiikka-alan työt Tuusula muut logistiikka-alan työt Vantaa muut logistiikka-alan työt Espoo siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kerava siivous, kotityö ja pesulapalvelut Nurmijärvi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Sipoo siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tuusula siivous, kotityö ja pesulapalvelut Vantaa siivous, kotityö ja pesulapalvelut Espoo muut logistiikka-alan työt siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttomies, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 213 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus