Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Muuttomies

Hakuaika:

31.10.2016 mennessä

Sijainti:

Uusimaa, Vantaa

Työsuhteen laatu:

Vakituinen kokoaikainen


Työsuhteen luonne:


Etsimme asiakkaallemme Pääkaupunkiseudun alueelle

MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ sisältää sekä yritys-, että yksityismuuttoja eri vuorokauden aikoihin monissa erilaisissa kohteissa ja työympäristöissä. Työ alkaa heti ja kestää pitkään sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Omaat aurinkoisen asenteen, olet työn luonteesta johtuen reipas ja hyvässä fyysisessä kunnossa, hallitset suomenkielen, sillä työohjeet ovat suomeksi sekä tykkäät vauhdikkaasta, liikkuvasta ja fyysisesti kuormittavasta työstä. Työturvallisuus- ja Valttikortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme haastavan työn suuressa asiakasyrityksessä. Hyville työntekijöille töitä myös riittää. Jätä hakemuksesi pikimmiten, täytä hakemus huolella ja liitä cv:si.

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Vantaa Työajat: vakituinen kokoaikainen Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3055 Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttomies, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 174 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa