Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Muuttomies Hakuaika:06.11.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme KuopioonMUUTTOMIEHIÄTyöntekijänä olet reipas, luotettava ja oma-aloitteinen. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa sekä pystyt toimimaan nopeassa työtahdissa.Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, joten työ sopii myös opiskelijalle.Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Juankoski muut logistiikka-alan työt Kuopio muut logistiikka-alan työt Lapinlahti muut logistiikka-alan työt Leppävirta muut logistiikka-alan työt Maaninka muut logistiikka-alan työt Rautavaara muut logistiikka-alan työt Siilinjärvi muut logistiikka-alan työt Suonenjoki muut logistiikka-alan työt Tervo muut logistiikka-alan työt Tuusniemi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Juankoski siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kuopio siivous, kotityö ja pesulapalvelut Lapinlahti siivous, kotityö ja pesulapalvelut Leppävirta siivous, kotityö ja pesulapalvelut Maaninka siivous, kotityö ja pesulapalvelut Rautavaara siivous, kotityö ja pesulapalvelut Siilinjärvi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Suonenjoki siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tervo siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tuusniemi muut logistiikka-alan työt siivous, kotityö ja pesulapalvelut Juankoski Kuopio Lapinlahti Leppävirta Maaninka Rautavaara Siilinjärvi Suonenjoki Tervo Tuusniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttomies, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus