Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Muuttomies Hakuaika:06.11.2016 mennessä Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme JyväskyläänMUUTTOMIEHIÄTyöntekijänä olet reipas, luotettava ja oma-aloitteinen. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa sekä pystyt toimimaan nopeassa työtahdissa.Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, joten työ sopii myös opiskelijalle.Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Jyväskylä muut logistiikka-alan työt Jämsä muut logistiikka-alan työt Laukaa muut logistiikka-alan työt Luhanka muut logistiikka-alan työt Muurame muut logistiikka-alan työt Petäjävesi muut logistiikka-alan työt Toivakka muut logistiikka-alan työt Uurainen muut logistiikka-alan työt Joutsa siivous, kotityö ja pesulapalvelut Jyväskylä siivous, kotityö ja pesulapalvelut Jämsä siivous, kotityö ja pesulapalvelut Laukaa siivous, kotityö ja pesulapalvelut Luhanka siivous, kotityö ja pesulapalvelut Muurame siivous, kotityö ja pesulapalvelut Petäjävesi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Toivakka siivous, kotityö ja pesulapalvelut Uurainen siivous, kotityö ja pesulapalvelut Joutsa muut logistiikka-alan työt siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttomies, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 220 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus