Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Moniosaaja Hakuaika:20.01.2017 mennessä Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme Moniosaajia Kuopion alueelleMoniosaajana osallistut keittiön kaikkiin työtehtäviin, kuten ruoan valmistukseen, ruoan esille laittoon, astiahuoltoon sekä erilaisiin siivoustehtäviin.Toivomme sinulta: -aitoa innostusta työhön -kykyä itsenäiseen työskentelyyn -joustavuutta -intoa ja valmiutta osa-aikatyöhön -aurinkoista ja reipasta asennetta työntekoon.Etsimme henkilöitä, jotka sopeutuvat uusiin työkohteisiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Juankoski Kuopio Lapinlahti Leppävirta Maaninka Rautavaara Siilinjärvi Suonenjoki Tervo Tuusniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Moniosaaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus